Zařízení & příslušenství
双笋肉丝
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
猪肉丝100 克
-
芦笋 切6-7厘米段200 克
-
春笋 切丝150 克
-
盐 约½茶匙2 克
-
生抽15 克
-
糖 约½茶匙2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
345.2 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
510.8 kJ /
122.1 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína