Zařízení & příslušenství
白菜葱花奶油培根
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
卷心菜1 颗
-
培根 切2×2厘米片140 克
-
白葡萄酒50 克
-
洋葱 切丝50 克
-
水60 克
-
黄油20 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整少许
-
稀奶油100 克
-
葱 切葱花2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1100.8 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
2280 kJ /
545.5 kcal
Tuk
38.1 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
21.7 g
Sacharidy
27.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家庭小酒馆
15 recepty/-ů
Čína
Čína