Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 颗 卷心菜
- 140 克 培根 ,切2×2厘米片
- 50 克 白葡萄酒
- 50 克 洋葱 ,切丝
- 60 克 水
- 20 克 黄油
- 2 克 盐 (约½平茶匙)
- 少许 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 100 克 稀奶油
- 2 根 葱 ,切葱花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2280 kJ / 545.5 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1100.8 mg