白菜葱花奶油培根

白菜葱花奶油培根

4.8 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 卷心菜
    1 颗
  • 培根 切2×2厘米片
    140 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 洋葱 切丝
    50 克
  • 60 克
  • 黄油
    20 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    少许
  • 稀奶油
    100 克
  • 切葱花
    2 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1100.8 mg
Protein 21.4 g
Kalorie 2280 kJ / 545.5 kcal
Tuk 38.1 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 21.7 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...