
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 洋蔥 切塊
- 40 克 特級初榨橄欖油
- 300 克 茄子 切塊(約2公分)
- 200 克 櫛瓜 切片(約2公分)
- 100 克 紅甜椒 切塊(約2公分)
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 辣椒粉
- 70 克 蕃茄糊 ,罐裝
- 300 克 蕃茄 去皮,切塊(約2公分)
- 1 ½ 茶匙 糖
- 20 克 白葡萄酒醋
- 1 茶匙 松子
- 5 克 新鮮羅勒 切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 119 kcal / 500 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 7.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Vláknina
- 3.5 g