Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Ripieno di asparagi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di porro a pezzi
- 300 di asparagi, puliti e a pezzetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 564.8 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 Std.
Crostata di pere e noci
1h 30min
Canederli agli spinaci
2u. 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Panna cotta alle pesche
3h 15 min
Torta frangipane alle mele
2u. 20min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.