
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lingua sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 700 g di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
- 30 g di cipolla
- 20 g di carota pelata
- 20 g di sedano
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 763.8 kcal / 3195.5 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 67.7 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Sodík
- 792.7 mg
Alternativní recepty
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5hod.
Polenta
1hod.
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4hod. 30min
Salsa al prezzemolo
20min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12hod. 45min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3hod.
Gnocchi di patate (TM6)
1hod. 30min
Roastbeef in salsa verde
40min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min