Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lingua sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 700 g di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
- 30 g di cipolla
- 20 g di carota, pelata
- 20 g di sedano
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3195.5 kJ / 763.8 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 67.7 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 792.7 mg
Alternativní recepty
Besciamella
15min
Polenta
1 godz.
Vitello tonnato
2h 45min
Tonno di coniglio
48h
Salsa tonnata
20min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min