Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lingua sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 700 g di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
- 30 g di cipolla
- 20 g di carota, pelata
- 20 g di sedano
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3195.5 kJ / 763.8 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 67.7 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 792.7 mg
Alternativní recepty
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Paté di fegatini
30 Min
Besciamella
15min
Polenta
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20 Min
Peperonata (TM6)
45 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Ragù di carne (Bimby Friend)
1h 40 min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min