Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 538.4 mg
Alternativní recepty
Zuppa frantoiana
45 Min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Gamberi in salsa rosa (Bimby Friend)
30 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 Min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20 min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min