Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 538.4 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1h
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Crema di ceci con vongole
40min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Tartellette alle cipolle caramellate
1h