Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 538.4 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Seppie in zimino
40 λεπτ.
Gnudi toscani
40 λεπτ.
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 λεπτ.
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 λεπτ.
Mousse di baccalà
45min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Necci
1h