Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilzsauce
- 20 g Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
400
g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
nebo 400 g Waldpilze, frisch, in Scheiben (5 mm) - 100 g Wasser
- 200 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Rahm
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
-
40
g Bratensaucen-Paste
nebo 2 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 1 TL Zitronensaft
- 600 - 800 g Schweinefilets, am Stück
- 2 EL pflanzliches Öl zum Anbraten
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- 350 g Langkornreis
- 650 g Wasser
- 1 EL pflanzliches Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4135 kJ / 988 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2004 mg
Alternativní recepty
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50 Min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 Min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Schweinsfilet im Teig
1 Std. 15 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 Min