Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 60 g Olivenöl, nativ
- 10 g Maisstärke
- 50 g Weisswein
-
100
g flüssige Rindsbouillon
nebo 100 g Wasser, und 1/4 TL Rindsbouillon - 1 EL grobkörniger Senf
- 700 - 800 g Schweinefilets (1-2 Stücke), in Tranchen (2-3 cm)
- 2 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 16.65 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Klassische Lasagne
2sa 5 dk
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Stroganoff
45 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Fleischvögel mit Gemüse
1u.
Grüne Pfeffersauce
20 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min