肉糜萝卜丝饼
TM6

肉糜萝卜丝饼

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
  • 2 茶匙 盐 ,腌制用
  • 200 克 猪肉肉糜
  • 2 支 葱 ,切葱花
  • 10 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 适量 油 ,煎制用

Nutriční hodnoty
na 1 片
Kalorie
602.4 kJ / 144 kcal
Protein
6.4 g
Sacharidy
4.7 g
Tuk
11.2 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
318.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty