肉糜萝卜丝饼

肉糜萝卜丝饼

4.3 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 片

Suroviny

  • 白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度
    500 克
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 切葱花
    2 支
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 煎制用
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 318.8 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 602.4 kJ / 144 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 4.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...