Zařízení & příslušenství
肉糜萝卜丝饼
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 片
Suroviny
-
白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
盐 腌制用2 茶匙
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切葱花2 支
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 煎制用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
318.8 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
602.4 kJ /
144 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepty/-ů
Čína
Čína