Zařízení & příslušenství
桂花糕
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 个
Suroviny
-
糯米粉30 克
-
粘米粉70 克
-
牛奶70 克
-
细砂糖10 克
-
干桂花 装饰用
-
水 蒸煮用500 克
-
桂花蜜 搭配享用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
3.9 mg
Protein
1 g
Kalorie
235.1 kJ /
56.3 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepty/-ů
Čína
Čína