Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 4 huevos (240 g)
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 120 g de harina de repostería
Crema de trufa
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Nata con avellanas y chocolate
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de avellanas tostadas sin piel
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 20 g de azúcar
Montaje y decoración
- 100 g de ron
- 100 g de agua
- 1 cucharada de azúcar glas
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 1 paquete de perlas de chocolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1885 kJ / 451 kcal
- Protein
- 6.84 g
- Sacharidy
- 36.35 g
- Tuk
- 28.75 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta San Marcos
4 Std.
Serpiente de frutos secos y franchipán
50 Min
Tarta bombón de avellanas
7hod.
Tarta de trufa y nata
10h 15min
Tronco de Navidad
8hod. 30min
Milhojas de merengue
1 godz. 40 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2hod. 10min
Tarta de moka
1 Std. 30 Min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2hod. 30min
Nata de trufa
8hod. 15min
Brazo de gitano
3 Std.