Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de agua
- 170 g de higos secos
- 2 cucharadas de café soluble
- 600 g de nata (35% de grasa)
-
40
g de licor de café
nebo 40 g de crema de whisky (p.ej. Baileys®) - 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla
- virutas de chocolate para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Protein
- 4.14 g
- Sacharidy
- 30.34 g
- Tuk
- 36.57 g
- Vláknina
- 5.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15 min
Tarta cuajada de caramelo
2h 10 min
Crema de chocolate con nueces
2h 10 min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Helado de uvas al laurel
7h
Tarta de requesón y fresas
6h 20 min
Tarta de pera
9h
Tarta helada de frutas de Aragón
12 Std. 30 Min
Mousse de café
3 Std. 15 Min
Tarta de melocotón
1 Std. 15 Min
Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote
50min