Tarta helada de chocolate y café con higos

Tarta helada de chocolate y café con higos

4.3 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 16hod.
10 raciones

Suroviny

  • 170 g de agua
  • 170 g de higos secos
  • 2 cucharadas de café soluble
  • 600 g de nata (35% de grasa)
  • 40 g de licor de café
    40 g de crema de whisky
  • 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de mantequilla
  • virutas de chocolate (volitelně) para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 4.14 g
Kalorie 1970 kJ / 471 kcal
Tuk 36.57 g
Vláknina 5.89 g
Sacharidy 30.34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...