Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de agua
- 170 g de higos secos
- 2 cucharadas de café soluble
- 600 g de nata (35% de grasa)
-
40
g de licor de café
nebo 40 g de crema de whisky (p.ej. Baileys®) - 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla
- virutas de chocolate para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Protein
- 4.14 g
- Sacharidy
- 30.34 g
- Tuk
- 36.57 g
- Vláknina
- 5.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de frutas de verano
5h
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Crema catalana de chocolate
40min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Buñuelos de manzana
45min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Charlota de mandarinas
6h 30min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30 min
Cheesecake ligero con yogur griego
4h 30 min
Leche frita de chocolate
4 Std. 40 Min
Tarta de frambuesas y chocolate
7 Std.
Pastel de turrón y chocolate
3u. 50min