
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
- 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel en morceaux
- 145 g de sucre de canne
- 3 œufs
- 20 g de farine
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 451 kcal / 1877 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Fondant au chocolat
40min
Flan pâtissier à la vanille
3hod. 30min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Samoussas au fromage
30min
Cheesecake aux speculoos
1hod.
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min
Minitiramisus aux speculoos
3hod. 20min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Flan à la noix de coco
1hod. 15min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6hod. 30min
Flan pâtissier feuilleté
7hod. 40min
Coulant au chocolat
40min