Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
- 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 145 g de sucre de canne
- 3 œufs
- 20 g de farine
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1877 kJ / 451 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Fondant au chocolat
40 min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Gâteau aux pommes
1h
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 godz. 10 min
Compotée d'oignons, poires et truffe
30 min
Sauce au poivre
25 min
Far breton aux pruneaux
1h
Coulant au chocolat
40 min
Flan à la noix de coco
1h 15min
Flan sans pâte
6h
Crumble pommes-framboises
50 min