Fondant baulois aux pépites de caramel
TM6 TM5 TM31

Fondant baulois aux pépites de caramel

4.3 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
  • 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
  • 145 g de sucre de canne
  • 3 œufs
  • 20 g de farine

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1877 kJ / 451 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
40 g
Tuk
30 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty