Fondant baulois aux pépites de caramel

Fondant baulois aux pépites de caramel

4.4 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 8hod.
4 parts

Suroviny

  • 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
  • 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel en morceaux, et un peu pour le moule
  • 145 g de sucre de canne
  • 3 œufs
  • 20 g de farine et un peu pour le moule

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 5 g
Kalorie 1877 kJ / 451 kcal
Tuk 30 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...