Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di acqua
- 800 g di ceci bianchi, in scatola, cotti lavati e scolati
- 100 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 150 g di gambo di sedano, a fettine (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 2 cucchiaini di sale e un po' di più per insaporire
- ½ cucchiaino di pepe macinato e un po' di più per insaporire
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco
- 30 g di olio di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Zuppa di verdure
25 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 Std. 15 Min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Riso alle verdure con carne
50min
Risotto alla milanese
30min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Minestrone
45min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min