Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano
- 30 g di gambo di sedano
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 30 g di carota, pelata e tagliata a pezzi (2 cm)
-
2
foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di foglie di salvia, secca - 30 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di polpa di zucca, a pezzi (1 cm)
- 250 g di cavolfiore, solo le cimette
- 250 g broccoli romaneschi, solo le cimette
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di pasta secca per zuppe
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 cucchiaio di prezzemolo, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 menit
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 menit
Minestrone
45 min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45 min
Zuppa di verdure
25min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Zuppa di zucca
35min
Crema di bietola
35min
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di funghi e patate
45 min