Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano
- 30 g di gambo di sedano
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 30 g di carota, pelata e tagliata a pezzi (2 cm)
-
2
foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di foglie di salvia, secca - 30 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di polpa di zucca, a pezzi (1 cm)
- 250 g di cavolfiore, solo le cimette
- 250 g broccoli romaneschi, solo le cimette
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di pasta secca per zuppe
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 cucchiaio di prezzemolo, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di verdure
25 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 menit
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Minestrone
45 Min
Minestrone
45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 menit
Zuppa di zucca
35 Min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 godz. 5 min
Zuppa di cavolo
50 menit
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min