Kompatibilní verze
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro
- 20 g di burro, non salato
- 250 g di acqua
- 20 g di aceto balsamico
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di patate, a pasta gialla densa, a fette (5 mm)
- 500 g di carote, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 4 salsicce di maiale (circa 120 g l’una), bucherellate più volte su entrambi i lati con un coltello appuntito
Finitura
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) express (addensante scuro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 545 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
French Dressing
15min
Insalata di patate
8h 45min
Trote con riso alle verdure
45min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Cornetti al prosciutto
35 Min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Gratin di patate
1h 10min