Kompatibilní verze
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro
- 20 g di burro, non salato
- 250 g di acqua
- 20 g di aceto balsamico
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di patate, a pasta gialla densa, a fette (5 mm)
- 500 g di carote, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 4 salsicce di maiale (circa 120 g l’una), bucherellate più volte su entrambi i lati con un coltello appuntito
Finitura
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) express (addensante scuro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 545 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Salsa al pomodoro
40 Min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Melanzane al vapore con riso
1h
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Insalata di patate
8 godz. 45 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Cornetti con carne macinata
30 min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di patate
1h 5min
Purea di patate
45 min