Kompatibilní verze
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro
- 20 g di burro, non salato
- 250 g di acqua
- 20 g di aceto balsamico
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di patate, a pasta gialla densa, a fette (5 mm)
- 500 g di carote, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 4 salsicce di maiale (circa 120 g l’una), bucherellate più volte su entrambi i lati con un coltello appuntito
Finitura
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) express (addensante scuro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 545 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Cavolfiore gratinato
55 min
Base per pizza
49h 30min
Purea di patate
45 min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Torta di carote e cioccolato
Žádné hodnocení
Manzo alla borgognona
2 godz.
Filetto di manzo con burro all'aglio ed erbe aromatiche
2 Std. 15 Min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Involtini di vitello
35 min
Contorno di carote e piselli
35 min