Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 50 g di scalogni, tagliati a metà
- 15 g di radice di zenzero fresco, sbucciato, a pezzi (1 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 100 g di salsa di soia
- 30 g di acqua
- 40 g di zucchero grezzo di canna, a grana grossa
-
30
g di vino di riso (Shaoxing)
nebo di sherry secco - 30 g di olio di sesamo, tostato
- 30 g di aceto di riso
Melanzane e riso
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di melanzane tagliate in tre per il senso della larghezza, a fettine (1½ cm)
- 250 g di riso jasmine
Finitura
- 2 cucchiai di semi di sesamo, tostato
- 50 g di cipollotti, a rondelle (4 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1888 kJ / 452 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Dal di lenticchie
35min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Mapo tofu
20min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Focaccia con pomodori
40 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Salsa al pomodoro
40 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Insalata di barbabietole
10min
Insalata di broccoli con pinoli
5min