Zařízení & příslušenství
錦卵
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
8 人份
Suroviny
-
蛋 全熟,去殼,蛋白和蛋黃分開8 顆
-
細砂糖6 大匙
-
片栗粉 (日本馬鈴薯澱粉,又名太白粉)1 茶匙
-
鹽2 小撮
-
片栗粉1 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
117.6 mg
Protein
6.9 g
Kalorie
485.4 kJ /
116 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
異國節慶料理
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan