Makaronigrateng

Makaronigrateng

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porsjon

Suroviny

Nøttetopping
  • sitron bare skall, ingen hvit marg
    1
  • parmesanost delt i terninger (3 cm)
    100 g
  • brød (ca. 70 g), revet i biter
    2 skiver
  • rosmarin, fersk bare blader
    1 kvist
  • mandel, med skall
    50 g
  • smør, usaltet
    70 g
  • gresskarfrø (volitelně)
    20 g
  • solsikkefrø (volitelně)
    20 g
  • havsalt
    1 klype
  • malt svart pepper
    1 klype
Makaroniost
  • smør, usaltet for smøring
    60 g
  • gruyère ost delt i terninger (3 cm)
    90 g
  • parmesanost delt i terninger (3 cm)
    50 g
  • purreløk kun hvit del, delt i biter
    60 g
  • blomkål delt i buketter
    200 g
  • søtpotet skrellet og delt i terninger (2 cm)
    150 g
  • vann
    1200 g
  • pasta, tørket, type makaroni
    300 g
  • hvetemel
    50 g
  • helmelk
    500 g
  • muskatnøtt, malt etter smak
    ¼ - 1 ts
  • paprikakrydder etter smak
    1 ts
  • dijon sennep
    2 ts
  • havsalt etter smak
    1 klype
  • malt svart pepper etter smak
    1 klype

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 691.8 mg
Protein 29.3 g
Kalorie 3116.8 kJ / 742 kcal
Tuk 43.6 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 23.2 g
Sacharidy 56.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše