Rekelinguine med krabbe

Rekelinguine med krabbe

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porsjoner

Suroviny

  • sitron tynne skreller av hud og juice
    1
  • vann
    1000 gram
  • havsalt
    1 ¼ teskje
  • olivenolje
    1 teskje
  • pasta, tørr, type linguine
    250 gram
  • hvitløksfedd
    2
  • reker, rå, pillet
    150 gram
  • crème fraîche, min 30% fett
    80 gram
  • krabbekjøtt, ferskt, uten skall hvit, brun eller blanding
    200 gram
  • ruccola, blader pluss ekstra for servering
    70 gram
  • malt svart pepper
    1 klype
  • pinjekjerner ristet
    30 gram

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 24.5 g
Kalorie 1984 kJ / 474 kcal
Tuk 20.8 g
Sacharidy 47.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše