Zařízení & příslušenství
Rekelinguine med krabbe
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porsjoner
Suroviny
-
sitron tynne skreller av hud og juice1
-
vann1000 gram
-
havsalt1 ¼ teskje
-
olivenolje1 teskje
-
pasta, tørr, type linguine250 gram
-
hvitløksfedd2
-
reker, rå, pillet150 gram
-
crème fraîche, min 30% fett80 gram
-
krabbekjøtt, ferskt, uten skall hvit, brun eller blanding200 gram
-
ruccola, blader pluss ekstra for servering70 gram
-
malt svart pepper1 klype
-
pinjekjerner ristet30 gram
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
24.5 g
Kalorie
1984 kJ /
474 kcal
Tuk
20.8 g
Sacharidy
47.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fristelser fra Roma
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling Penne med safran
Žádné hodnocení
Makaronigrateng med flaskegresskar
Žádné hodnocení
Kylling-tagliatelle med pesto
Žádné hodnocení
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Žádné hodnocení
Pasta med tomat og aubergine
45min.
Kremet ertepasta
Žádné hodnocení
Squashpasta med røkt laks
Žádné hodnocení
Ravioli med reke og asparges basilikum
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Makaronigrateng
Žádné hodnocení
Pasta med grønnsaksragu
Žádné hodnocení