Kremet ertepasta

Kremet ertepasta

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porsjoner

Suroviny

  • emmentaler ost delt i biter
    60 gram
  • løk delt i fire
    120 gram
  • hvitløksfedd
    1
  • olivenolje
    20 gram
  • vann
    450 gram
  • fløte
    100 gram
  • melk
    100 gram
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 teskje grønnsaksbuljong, smuldret
  • havsalt
    ½ - 1 teskje
  • muskatnøtt, malt
    2 klyper
  • pasta, tørr (f.eks. farfalle)
    300 gram
  • grønne erter, frosne tint
    200 gram

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 17.7 g
Kalorie 2277 kJ / 544 kcal
Tuk 23.8 g
Sacharidy 64.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše