Kokos- og mandelgele med ananassirup

Kokos- og mandelgele med ananassirup

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 25hod. 20min.
8 porsjoner

Suroviny

Mandelmelk
  • mandler, med skall
    220 g
  • vann
    660 g
  • dadler, uten stein
    4
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
Kokosnøtt melk
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    300 g
  • vann
    1000 g
Gele
  • vann rom temperatur
    200 g
  • agar-agar pulver
    2 ts
  • lønnesirup, ren
    150 g
  • mandelekstrakt, naturlig til smak
    ⅛ ts
Ananas sirup
  • ananas, fersk delt i biter (1 cm)
    150 g
  • appelsinlikør, alle typer (volitelně)
    1 ss
  • vann
    140 g
  • mørkt brunt sukker, mykt
    2 ss
Montering
  • ananas, fersk kun kjøtt, delt i biter (5 mm)
    100 g
  • kokosnøtt, flak, usøtet ristet
    30 g
  • mynte, fersk kun blader, finhakket
    6 kvister

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 24.4 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 2237.6 kJ / 532.8 kcal
Tuk 42.5 g
Vláknina 10 g
Nasycený tuk 24.9 g
Sacharidy 26.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše