Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2270 g poitrine de boeuf
- sel pour l'assaisonnement
- poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 2 c. à soupe huile végétale
- 1 carotte (environ 113 g), coupée en morceaux (5 cm/2 in.)
- 1 branche de céleri (environ 113 g), coupé en morceaux (5 cm/2 in.)
- 1 oignon (environ 340 g), coupée en morceaux
- 2 c. à thé fond de bœuf, en pâte
- 60 g cassonade
-
60
g vinaigre balsamique
nebo 60 g vinaigre de vin rouge - 45 g concentré de tomate
- 30 g de sauce tamari
- 1 c. à thé de paprika en poudre
- 15 g sauce Worcestershire
- 1 c. à thé ail en poudre
- ¼ c. à thé piment séché en flocons
- 790 g eau, divisé
- 2 c. à thé fond de bœuf
- persil frais pour garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet au miel et au sésame (Hestan Cue™)
1h
Pizza fantômes
2 Std. 10 Min
Trempette S'mores
Žádné hodnocení
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1h 50 min
Croustade à la mousse aux pommes et lait glacé au romarin (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Nouilles udon épicées avec tempeh (Matthew Kenney) Metric
Žádné hodnocení
Pâtes aux tomates et à la feta
50min
Poitrines de poulet gratinées nappées de salsa au chipotle (Ben) Métrique
1h
Fricot Acadien
1h 30 min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min
Tarte au sucre
45 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min