Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Banana Bread
- 85 g oat flakes, gluten free
- 115 g vegetable oil
- 85 g apple sauce, unsweetened
- 3 ripe bananas (approx. 285 g), quartered
- 3 large eggs
- 130 g sugar
- 60 g brown sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp xanthan gum
- ½ tsp salt
- 1 tsp natural vanilla extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752.9 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 224.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringue Ghosts
Žádné hodnocení
Gluten-Free Bread
1h 50 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 godz.
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min