Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 250 g all-purpose flour, plus extra for dusting
- 60 g sugar
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 egg yolk, from large egg
- 40 g cold water
Filling
- 100 g dark chocolate chips
- 300 g raw pecan nut halves, divided
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 80 g white sugar
- 80 g brown sugar
- 50 g maple syrup, pure, plus extra for brushing
- 2 large eggs
- 3 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp vanilla extract, natural
- cream, any type or ice cream, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3260.5 kJ / 779.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 54.4 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 34.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Maple Caramel Dip
30 min
Spiced Almond Milk
15min
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15hod. 35min
Pisco Sour
10min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Ginger Snap Cookie Butter
55 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2hod.
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h