Pan de croissant

Pan de croissant

5.0 5 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 6hod. 30min.
12 rebanadas

Suroviny

Masa previa
  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 176.4 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1682 kJ / 402 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 15.3 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...