Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 176.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vigilantes de azúcar
2 Std. 45 Min
Pionono de salmón
1h 50 min
Cake pops de Navidad
6h
Muesli
1h
Brownie cookies ice cream sandwich
9 godz. 45 min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Cuajada con crumble
2h 10min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2h 15min
Cheesecake brûlée
1h
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3h 40min
Brownie con nueces
1h 30min
Tortitas americanas esponjosas
30min