Pan de croissant

Pan de croissant

5.0 3 hodnocení
Příprava 50min
Celkový 6hod. 30min
12 rebanadas

Suroviny

Masa previa
  • de leche entera
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de harina de fuerza
    170 g
Masa de brioche con masa madre
  • de harina de fuerza
    340 g
  • de agua
    80 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    75 g
  • de sal
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    100 g
Hojaldrado
  • de mantequilla en un bloque, muy fría
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 402 kcal / 1682 kJ
Protein 6.7 g
Tuk 25.2 g
Sacharidy 38 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 15.3 g
Sodík 176.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...