![Pan de croissant Pan de croissant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6de24ceccea8d47d48392e693334204e/Derivates/9cbee186392efd18154ba34f3db18037649b6519.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 176.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocas de calabacín
2 Std.
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 godz. 40 min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Rosquillas italianas
55 min
Galette de calabacín y tomate
1 Std. 30 Min
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Fugazzeta rellena
1 godz.
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Bollitos de pan con queso y pesto
1 Std. 15 Min
Pan camembert
2 godz. 30 min
Gratén de nachos
1 godz.
Brioche relleno de jamón y queso
45 min