Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 176.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombas toledanas
2 Std. 15 Min
Rolls de arándanos con crema de queso
2 Std. 30 Min
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 15 Min
Chutney de beicon
Žádné hodnocení
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Tortitas checas de patata
45 Min
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1 Std. 30 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Rollos de brioche salados
1 Std. 20 Min
Mini focaccias con aceitunas
2 Std.
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min