Pan de croissant
TM6 TM5

Pan de croissant

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Masa previa

  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza

Masa de brioche con masa madre

  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos

Hojaldrado

  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
1682 kJ / 402 kcal
Protein
6.7 g
Sacharidy
38 g
Tuk
25.2 g
Nasycený tuk
15.3 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
176.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty