
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g d'eau
- 330 g d'ajvar (voir conseil)
- 100 g de crème
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ¼ de c. à café de sel fin
- 400 g de pâtes sèches ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g de poireaux en rondelles (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 668 kcal / 2794 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 103 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonhomme en pain d’épices aux pommes
1h 5min
Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten
Ninguna valoración
Scones véganes
30min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Chili con carne
Ninguna valoración
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Confiserie aux amandes
20min
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Ninguna valoración
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Mojo vert
10min
Mini pavlovas à l’orange
1h 50min
Shake au chocolat et au beurre de cacahuètes
Ninguna valoración