Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
TM6 TM5

Pâtes aux poireaux et à l'ajvar

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 600 g d'eau
  • 330 g d'ajvar (voir conseil)
  • 100 g de crème
  • 1 c. à café de bouillon de légumes en pâte
    nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ¼ de c. à café de sel fin
  • 400 g de pâtes sèches, ex. fusilli, penne, macaroni etc.
  • 200 g de poireaux, en rondelles (5 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2794 kJ / 668 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
103 g
Tuk
18 g
Vláknina
12 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty