Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais d'(env. 20 g), effeuillé
- 100 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 min.)
- 100 g de vin rouge
- 80 g de concentré de tomates
- 750 g d'eau
- 100 g de crème entière
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2061 kJ / 491 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto à la courge
35min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Chili con cervelas
1h
Curry panang
45 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Croissants au jambon
35min
Focaccia aux tomates
40min