Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga em temperatura ambiente, mais q. b. para untar
- 200 g tomates, aprox. 2 unidades, maduros, cortados ao meio, sem sementes
- 120 g água
- 1 c. sopa de açúcar demerara
- 2 c. chá de fermento biológico seco
- 200 g farinha de trigo branca
- 50 g farinha de trigo integral
- 1 c. chá de sal
- q.b. farinha de trigo, para polvilhar
- 300 g queijo muçarela ou prato, em fatias ou em pedaços
- 1 c. sopa de orégano seco, mais q. b. para polvilhar
- 1 ovo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1229.4 kJ / 293.8 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 683.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho quatro queijos
20 Min
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3 godz. 45 min
Granola de Castanhas
50 Min
Paçoca de rolha
15 Min
Bolo de carne
1h 5 min.
Pão de alho
2 Std.
Empadinha de palmito
1 Std.
Brigadeiro de colher
20 Min
Maionese com ovos aquecidos
10 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Torta de limão com merengue
2 Std. 30 Min