Zařízení & příslušenství
覆盆子泡芙佐榛果鮮奶油
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
16 個
Suroviny
泡芙塔皮
-
水100 克
-
鹽1 小撮
-
奶油100 克
-
低筋麵粉150 克
-
蛋4 顆
-
覆盆子粉50 克
榛果糊
-
焦糖醬50 克
-
水10 克
-
去皮榛果50 克
-
麥芽糖10 克
內餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%) 冷藏500 克
-
冰糖粉50 克
-
1 小撮 天然香草精香草糖1 茶匙
-
覆盆子50 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.8 g
Kalorie
727 kJ /
174 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
19.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Andrea義式魔法甜點
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan