Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les spaghetti
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 77.9 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1195.5 mg
Alternativní recepty
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Nouilles soba aux légumes et crevettes
40min
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Brochettes de crevettes, riz et légumes verts
1 Std. 40 Min
Tajine de poissons au curry
45min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25min