Spaghetti frais aux fruits de mer

Spaghetti frais aux fruits de mer

4.7 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions

Suroviny

Les spaghetti
  • 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 3 œufs
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
La sauce aux fruits de mer
  • 5 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 5 brins d'aneth frais équeutés
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 70 g d'échalotes
  • 150 g de vin blanc
  • 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1195.5 mg
Protein 23.6 g
Kalorie 3211.2 kJ / 767.5 kcal
Tuk 36.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 17.5 g
Sacharidy 77.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...