Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de café
- 90 g de sucre roux
- 2 c. à soupe de moutarde
- 30 g de miel
- 3 c. à soupe de vinaigre
- 30 g d'huile d'olive
- 1 feuille de laurier frais
- 3 gousses d'ail, non pelées, écrasées
- 1 piment frais
- 1200 g de travers de porc, coupés en morceaux
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 9594.6 kJ / 2293.2 kcal
- Protein
- 271.5 g
- Sacharidy
- 129.2 g
- Tuk
- 74.7 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 2241.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de calamar aux poivrons
45 min
Omelette aux blancs d’œufs
20 min
Pot-au-feu à la portugaise (cozido)
1h 35 min.
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 min
Calamars sous-vide
4h 15min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50 min
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 min
Entrecôte et risotto aux champignons
40 min
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35 min
Sauce au poivre
25 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h