Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 500 g de lait entier
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
- 150 g de sirop de violette
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 748.5 kJ / 178.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 42.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25min
ATELIER menu 2
1h
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Tartinade menthe, feta et grenade
25min
Sauce au poivre
25min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Vacherin express
12h 15min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 Min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min