
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 500 g de lait entier
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
- 150 g de sirop de violette
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 178.9 kcal / 748.5 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 42.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème au beurre à la meringue suisse
50min
Les loukoums à la rose de la sorcière blanche
4hod. 30min
Moelleux hibiscus, crème fouettée, fleurs et fruits frais
1hod.
Sangria blanche
35min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12hod.
Guirlach nougat
1hod. 30min
Sucre à la framboise
5min
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge
1hod. 10min
Chemin de fer
3hod. 20min
Pâte à tartiner choco-noisette
25min
Samoussas au fromage
30min