Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 500 g de lait entier
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
- 150 g de sirop de violette
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 748.5 kJ / 178.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 42.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Crème dessert aux speculoos
6h 20 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Curd de clémentine
30 Min
Chocolat liégeois
4sa 30 dk
Paris-Brest
3h
Merveilleux
3h
Croquettes patate douce-jambon
3h
Cake vapeur citron et framboises
1 Std. 15 Min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 min
Praliné
30 Min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min