Glace à la violette

Glace à la violette

4.4 24 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
850 g

Suroviny

La veille
  • 4 jaunes d'œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de sirop de violette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 42.6 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 748.5 kJ / 178.9 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...