Glace à la violette
TM6

Glace à la violette

4.6 (14 hodnocení)

Suroviny

La veille

  • 4 jaunes d'œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de sirop de violette

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
748.5 kJ / 178.9 kcal
Protein
3.4 g
Sacharidy
13 g
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
6.8 g
Vláknina
0 g
Sodík
42.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty