Bûche glacée aux amandes
TM6

Bûche glacée aux amandes

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 150 g d'amandes crues
  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g de beurre doux
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1070 g d'eau
  • 50 g de vinaigre
  • 250 g de chocolat noir, en morceaux
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
  • 270 g de lait concentré sucré
  • sucre glace pour saupoudrer

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3504 kJ / 837 kcal
Protein
11.6 g
Sacharidy
78.1 g
Tuk
55.1 g
Nasycený tuk
28.3 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
83.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty