Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'amandes émondées
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux
- 1 c. à café de jus de citron
- 1070 g d'eau
- 50 g de vinaigre
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide (type Fleurette)
- 270 g de lait concentré sucré
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3504 kJ / 837 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 78.1 g
- Tuk
- 55.1 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 83.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Spritz au chocolat
50 Min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Salade de carottes et de pommes en spaghetti, feta et noix
15min
Sweet Home - B
1h
ATELIER menu 2
1h
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2 Std.
Bûche mangue, Passion et noix de coco
10 Std. 40 Min
Financiers pistache et framboise
35min
Macarons à la vanille
3hod.
Bûche glacée tiramisu
8h 25min
Tarte aux framboises
1h 20min