Bûche glacée au pralin d'amande

Bûche glacée au pralin d'amande

4.4 16 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 5hod.
8 parts

Suroviny

  • 150 g d'amandes émondées
  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g de beurre doux
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1070 g d'eau
  • 50 g de vinaigre
  • 250 g de chocolat noir en morceaux
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
  • 270 g de lait concentré sucré
  • sucre glace pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 83.3 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 3504 kJ / 837 kcal
Tuk 55.1 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 28.3 g
Sacharidy 78.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...