Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pear slices
- 350 g pears, peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder
- unsalted butter, for greasing
Caramel
- 150 g golden caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 30 g double cream
- 1 tsp lemon juice (see tip)
Filling
- 150 g walnut, shelled
- 100 g unsalted butter, diced
- 130 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
-
200
g milk bread, cut in slices
nebo brioche bread, cut in slices - 6 medium eggs
- 200 g whole milk
- 120 g ricotta cheese
- 30 g vanilla custard powder
- 1 vanilla pod (see tip)
- 1 Tbsp icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 21107 kJ / 5044.7 kcal
- Protein
- 106.9 g
- Sacharidy
- 472.7 g
- Tuk
- 317.6 g
- Nasycený tuk
- 133.8 g
- Vláknina
- 26.3 g
- Sodík
- 1373.8 mg
Alternativní recepty
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Steamed Potato Tortilla (TM6)
45min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1sa
Yoghurt Cake
1sa
Salmon and Leek Parcel with Rice
1sa
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1sa
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Mini Classic Polish "torts"
2sa 30 dk