Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La namélaka noix de coco
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait de coco
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide entière, très froide
La coque en chocolat et le montage
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de pépins de raisin
- 40 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Minitartes fines au chocolat
1 Std. 30 Min
Macarons lapins de Pâques
48h
Tarte aux chocolats
2h 20 min
Ganache au chocolat
20 min
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Sucettes semi-glacées à la vanille
40 Min
Dessert : pomme d'amour
6h
Cupcakes à la framboise
1 Std.
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Génoise au chocolat
45 Min