Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème
- 300 g de lait demi-écrémé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 25 g de fécule de maïs
La pâte
- 250 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de levure chimique
- 1 jaune d'œuf
- 80 g d'huile neutre
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets au four
2h
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Baguette express
2 godz. 35 min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Petits pains au lait hérissons
2 godz. 35 min
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 godz. 15 min