Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème
- 300 g de lait demi-écrémé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 25 g de fécule de maïs
La pâte
- 250 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de levure chimique
- 1 jaune d'œuf
- 80 g d'huile neutre
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains au lait hérissons
2 Std. 35 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Panini jambon-fromage
2h 45min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette
3 godz. 45 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Bun à burger
4h 10min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Brioche "super bonne"
3h
Beignets au four
2h