Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème
- 300 g de lait demi-écrémé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 25 g de fécule de maïs
La pâte
- 250 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de levure chimique
- 1 jaune d'œuf
- 80 g d'huile neutre
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets au four
2 Std.
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Baguette viennoise au chocolat
2 godz. 45 min
Petits pains au lait hérissons
2 Std. 35 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Brioches fourrées au praliné
2 godz. 45 min
Brioches à la confiture de prunes
2h 20 min
Baguette viennoise
4h 25min
Roulés briochés au chocolat
2h 40 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 Std. 50 Min