Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise au cacao
- beurre doux, pour le cadre ou le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de levure chimique
La crème vanillée
- 30 g d'huile de noix de coco
- 100 g de lait concentré sucré
- 200 g de mascarpone
La couverture au chocolat noir
- 360 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1204.7 kJ / 288.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3 Std.
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Napolitain
73h 40min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2u. 30min
Ganache au chocolat
20min
Gourmandises aux fraises
35 min
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45 min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6u.
Layer cake
1h 45 min
Génoise au chocolat
45 min