Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise au cacao
- beurre doux, pour le cadre ou le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de levure chimique
La crème vanillée
- 30 g d'huile de noix de coco
- 100 g de lait concentré sucré
- 200 g de mascarpone
La couverture au chocolat noir
- 360 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 16 morceaux
- Kalorie
- 19275 kJ / 4616 kcal
- Protein
- 80 g
- Sacharidy
- 440 g
- Tuk
- 267 g
- Vláknina
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73u. 40min
Génoise
50min
Gâteau tout chocolat
5h 45 min
Cupcakes à la vanille
1h
Cookie shooter
1h 5min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Ganache au chocolat
20min
Cupcakes à la vanille
12h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min
Génoise au chocolat
45min