Zařízení & příslušenství
Brioche hot cross buns
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
12 portion
Suroviny
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
190.8 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Tuk
11.6 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
54.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Desserts - Thermomix® Sensor
18 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Viennese whirl mince pies
1hod. 40min.
Bagels
1hod. 20min.
Brioche
8hod.
Molten Lava Cake
45min.
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 30min.
Chocolate Stale Bread Muffins
1hod. 15min.
Orange Caramel Choux Puffs
1hod. 20min.
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1hod. 10min.
Wonderful White Bread
5hod.
Cherry Bakewell Oat Bars
1hod. 10min.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2hod.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3hod. 30min.