Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions

Suroviny

Almond crumble
  • plain flour
    40 g
  • unsalted butter
    40 g
  • white sugar
    40 g
  • sea salt
    1 pinch
  • flaked almonds
    2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
  • milk
    250 g
  • egg yolks
    4
  • white sugar
    20 g
  • fresh bay leaves
    5
Poached pears
  • hot water
    250 g
  • dry white wine
    450 g
  • almond liqueur
    70 g
  • white sugar
    30 g
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • star anise
    1
  • cinnamon quill
    1
  • Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored
    6
  • brown sugar
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 58.6 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 2068.3 kJ / 494.3 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 8.7 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 77.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...