Zařízení & příslušenství
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
58.6 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
5.3 g
Sacharidy
77.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pad Thai
1hod.
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min.
Rye Kaiser rolls
26hod. 30min.
Chicken mole and avocado papaya salsa
25hod.
Ossobuco with orange and fennel salad
2hod. 45min.
Slow-cooked lamb Madras
2hod. 15min.
Pear and ginger paste
26hod. 25min.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2hod.
Tequila kiwi smash
5min.
Chile con queso cob loaf
40min.
Shredded Lamb ragù
1hod. 25min.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1hod.