![Oxtail stew with butter bean mash (TM6) Oxtail stew with butter bean mash (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf5272e3-433b-4782-8821-abb5f04ad575/Derivates/96740955-9214-4e83-87e6-57c62d7eff7f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 72.3 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 22.6 g
- Sodík
- 1289.9 mg
Alternativní recepty
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Boiled Egg Mode
20 Min
Hearty Seafood Chowder
1hod.
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pickled vegetables
745sa
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Three meat roulade
2hod. 5min
Pork Balls
20 Min
Chilli with rice
50min
Irish stew
1 godz. 30 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
All-in-one chicken Congee
35 min