Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
TM6

Oxtail stew with butter bean mash (TM6)

3.0 (12 hodnocení)

Suroviny

Oxtail stew

  • 200 g onion, cut into pieces
  • 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
  • 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
  • 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
  • 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
  • 4 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 40 g olive oil
  • 800 - 1000 g oxtail
  • 3 dried bay leaves
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 150 g red wine
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Butter bean mash

  • 800 g canned butter beans, rinsed and drained
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle
  • paprika, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4748.3 kJ / 1130.6 kcal
Protein
65.4 g
Sacharidy
50.2 g
Tuk
72.3 g
Nasycený tuk
28.3 g
Vláknina
22.6 g
Sodík
1289.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty