Kompatibilní verze
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
- 20 g olive oil
- 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
-
1
red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired
(volitelně)
nebo ¼ tsp chilli powder, or to taste (volitelně) - 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp curry powder
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g fresh spinach leaves
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1021.2 kJ / 244.1 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 428.7 mg
Alternativní recepty
Coconut Dhal
20 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Sweet Potato Curry
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min