Zařízení & příslušenství
香蒜辣椒豬肉與皺葉甘藍
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約半顆)100 克
-
蒜頭20 克
-
橄欖油15 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
豬里肌肉 切片(約2公分)200 克
-
甘藍菜 切絲600 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.3 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SIMONE北義家鄉味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan