Zařízení & příslušenství
韓式煎餅
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
地瓜 削皮,切塊 (約1根)170 克
-
蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)60 克
-
新鮮香菇 (約1朵),切片25 克
-
櫛瓜 (約半條),切條100 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲85 克
-
蔥 切段60 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片1 根
-
中筋麵粉90 克
-
水90 克
-
鹽½ 茶匙
-
油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
白醋2 茶匙
-
熟白芝麻 多備一點½ 茶匙
-
韓國香油½ 茶匙
-
韓國辣椒粉 (volitelně)½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
海苔 (絲狀)少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
212.6 mg
Protein
5 g
Kalorie
730.9 kJ /
174.9 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
34.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
剩食活用術
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan