韓式煎餅

韓式煎餅

3.5 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 地瓜 削皮,切塊 (約1根)
    170 克
  • 蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)
    60 克
  • 新鮮香菇 (約1朵),切片
    25 克
  • 櫛瓜 (約半條),切條
    100 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    85 克
  • 切段
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片
    1 根
  • 中筋麵粉
    90 克
  • 90 克
  • ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 白醋
    2 茶匙
  • 熟白芝麻 多備一點
    ½ 茶匙
  • 韓國香油
    ½ 茶匙
  • 韓國辣椒粉 (volitelně)
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 海苔 (絲狀)
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 212.6 mg
Protein 5 g
Kalorie 730.9 kJ / 174.9 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...