Zařízení & příslušenství
黑胡椒豆腐肉片捲
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
雞蛋豆腐 (一盒)300 克
-
牛五花肉片150 克
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開15 克
-
蒜頭5 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
油20 克
-
鴻喜菇120 克
-
米酒25 克
-
醬油25 克
-
白醋1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水70 克
-
蠔油10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
618.8 mg
Protein
24 g
Kalorie
1007.3 kJ /
240.7 kcal
Tuk
13.5 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋冬山珍
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan