Zařízení & příslušenství
紅啤培根紫菊萵苣義式燉飯
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
紅蔥頭40 克
-
橄欖油20 克
-
奶油20 克
-
義大利米300 克
-
培根丁150 克
-
紅啤酒 或各種深色啤酒200 克
-
鹽½ 茶匙
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)½ 塊
-
水500 克
-
義大利菊苣 切絲150 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
1623 kJ /
387 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
47.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SIMONE北義家鄉味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan