雞肉清湯佐麵包丸

雞肉清湯佐麵包丸

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 帕瑪森起司 切塊 (約2-3 公分)
    40 克
  • 乾硬麵包 切塊 (約2-3 公分)
    250 克
    250 克 乾硬白麵包, ,切塊 (約2-3 公分)
  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 巴西利 取梗和葉子
    6 根
  • 奶油
    25 克
  • 牛奶
    200 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    3 顆
  • 2 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 肉豆蔻粉
    2 小撮
  • 1000 克
  • 雞翅 (約600 克)
    4 隻
  • 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、洋蔥、西洋芹),切塊(約 2-3公分)
    200 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24 g
Kalorie 2118 kJ / 506 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...