Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 帕瑪森起士 ,切塊 (約2-3 公分)
-
250
克 乾硬麵包 ,切塊 (約2-3 公分)
nebo 250 克 乾硬白麵包 ,切塊 (約2-3 公分) - 80 克 洋蔥 ,切塊
- 6 根 巴西利 ,取梗和葉子
- 25 克 奶油
- 200 克 牛奶
- 3 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
- 2 茶匙 鹽
- 2 小撮 胡椒粉
- 2 小撮 肉豆蔻粉
- 1000 克 水
- 4 隻 雞翅 (約600 克)
- 200 克 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、洋蔥、西洋芹),切塊(約 2-3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.1 g