南杏木瓜燉雪耳
TM5 TM6

南杏木瓜燉雪耳

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 克 水
  • 20 克 紅棗
  • 40 克 生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾
  • 200 克 木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • 100 克 新鮮白木耳 ,撕小塊
  • 120 克 冰糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
983.6 kJ / 235.3 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
45.6 g
Tuk
5.8 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty