Zařízení & příslušenství
南杏木瓜燉雪耳
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
紅棗20 克
-
生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾40 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
新鮮白木耳 撕小塊100 克
-
冰糖120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.5 g
Kalorie
983.6 kJ /
235.3 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
45.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
港澳吃吃喝喝
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan