南杏木瓜燉雪耳

南杏木瓜燉雪耳

4.8 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 紅棗
    20 克
  • 生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾
    40 克
  • 木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • 新鮮白木耳 撕小塊
    100 克
  • 冰糖
    120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.5 g
Kalorie 983.6 kJ / 235.3 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 45.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...