和風洋蔥醬蒸野菜

和風洋蔥醬蒸野菜

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 青花菜 切小朵
    200 克
  • 蘆筍 切段(約5公分)
    120 克
  • 玉米 切塊
    1 根
  • 小番茄
    20 克
  • 櫛瓜 切片
    100 克
  • 南瓜 去皮,切片
    100 克
  • 洋蔥 (約1顆),切塊
    300 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 番茄 (約半顆),切塊
    80 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 清酒
    20 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5.1 g
Kalorie 938 kJ / 224 kcal
Tuk 13.4 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 22.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...