Zařízení & příslušenství
和風洋蔥醬蒸野菜
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
青花菜 切小朵200 克
-
蘆筍 切段(約5公分)120 克
-
玉米 切塊1 根
-
小番茄20 克
-
櫛瓜 切片100 克
-
南瓜 去皮,切片100 克
-
洋蔥 (約1顆),切塊300 克
-
蒜頭20 克
-
番茄 (約半顆),切塊80 克
-
橄欖油50 克
-
清酒20 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
水50 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.1 g
Kalorie
938 kJ /
224 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
22.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
稻村健司幸福日本料理
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan