Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0,5 cm)
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca) (volitelně)
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 75.3 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min